BAIA MARE. Proces de atribuire a 50 de autorizații taxi

În Baia Mare a fost dat startul procesului de atribuire a 50 de autorizații taxi, iar transportatorii interesați pot depune cereri de înscriere până la data de 1 aprilie. Anunțul a fost făcut de către autoritățile locale, care au stabilit un calendar detaliat pentru întregul proces de selecție.

Conform programului stabilit, în zilele de 2 și 3 aprilie, autoritatea de autorizare va analiza cererile și documentele depuse de către transportatori. În acest interval, se vor aplica criterii de departajare, urmând să se stabilească transportatorii autorizați cărora li se vor atribui autorizațiile taxi.

Pe data de 4 aprilie, va fi publicată lista cu autorizațiile taxi acordate, furnizând detalii de identificare ale transportatorilor autorizați, precum și punctajele obținute în urma îndeplinirii criteriilor de departajare pentru fiecare autovehicul.

Perioada de contestații va fi deschisă între 5 și 19 aprilie, iar rezolvarea acestora va fi comunicată în intervalul 20-29 aprilie. Atribuirea efectivă a autorizațiilor de taxi va avea loc între 7 și 31 mai, prin hotărâre a Consiliului Local.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica