BAIA MARE SĂLBATICĂ. Băimărean agresat în miez de noapte pentru 15 lei și un telefon

Am mai spus-o și o spunem din nou. Baia Mare începe să devină un oraș periculos, mai ales pe timpul nopții. Băimărenii așteaptă să vadă că acele camere de supraveghere își fac treaba și orașul să devină unul mai sigur decât este acum. Pățania unui băimărean spune totul.

„Polițiștii de investigații criminale din Baia Mare au reușit să probeze activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiu și au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.
În fapt, în noaptea de 20 februarie a.c., un bărbat a sesizat poliția faptul că în timp ce se deplasa pe bulevardul Regele Mihai I, în intervalul orar 01:00 – 02:00, a fost agresat de o persoană necunoscută, care i-a sustras telefonul mobil și suma de 15 lei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, a fost depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș și urmează să fie prezentată instanței de judecată cu propunere legală”, arată IPJ Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA