BAIA MARE. Tânăr reținut pentru furtul unui telefon

Un tânăr de 29 de ani din Baia Mare, bănuit de tâlhărie calificată, a fost identificat de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Acesta ar fi furat telefonul unui alt bărbat de 39 de ani, iar incidentul s-a petrecut pe bd. Regele Mihai I, în luna februarie.
”Activitățile de cercetare și investigare efectuate de polițiștii din Baia Mare au dus la identificarea unui tânăr de 29 de ani, din Baia Mare, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.
În fapt, tâlhăria a fost sesizată la data de 25 februarie a.c. despre faptul că un bărbat 39 de ani  ar fi fost deposedat prin violență de telefonul mobil, în timp ce se deplasa pe b-dul Regele Mihai I.
Tânărul bănuit de comiterea faptei urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată pentru documentarea întregii activități infracționale”, precizează reprezentanții IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA