BAIA MARE. Viza anuală pentru autorizații și acorduri de funcționare se obține pe loc

Cetățenii și operatorii economici din Baia Mare au acum posibilitatea de a plăti taxele și impozitele locale atât online, cât și la casierii, beneficiind de o reducere de 10% pentru plățile efectuate până la 31 martie, anunță Primăria Municipiului Baia Mare. O veste importantă este posibilitatea obținerii vizei anuale pe loc pentru autorizațiile și acordurile de funcționare în Baia Mare. Această facilitate se aplică atât persoanelor fizice autorizate, cât și persoanelor juridice care desfășoară activități economice în municipiu.

”Operatorii economici care depun în format fizic, la Serviciul Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare, str. Gheorghe Șincai nr. 37, documentele necesare și dovada achitării taxei aferente, vor obține pe loc viza anuală necesară. Totul durează aproximativ 10 minute”, informează Primăria Municipiului Baia Mare.

De asemenea, cei interesați pot obține viza anuală și online. Toți pașii și documentele necesare pot fi găsite pe siteul oficial al Primăriei Municipiului Baia Mare.

În ceea ce privește abonamentele de parcare, acestea pot fi achiziționate atât la ghișeele municipalității, cât și online prin intermediul platformei menționate anterior.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica