BAIA MARE. Zero bani de investiții la Complexul Sportiv ”Lascăr Pană”

Anul acest, bugetul acordat Complexului Sportiv ”Lascăr Pană” din Baia Mare nu reușește să acopere nici măcar cheltuielile curente ale bazei sportive. Din păcate, de fonduri pentru investiții nici nu poate fi vorba, cu toate că ar fi nevoie de multe.

”La investiții nu am primit absolut niciun ban, pe bugetul pe care l-am primit acum. S-ar putea la rectificare, dar nu mai depinde de noi. Noi am solicitat, ca în fiecare an, pe partea de investiții cam ce considerăm noi că avem nevoie, ca de exemplu să refacem vestiarele la sala polivalentă, să refacem vestiarele la bazinul de înot acoperit, să cumpărăm tabelă la rugby, la polivalentă, la bazinul acoperit. Ce am primit este zero.
Legat de bugetul primit la începutul anului, acesta este cu aproximativ 650.000 lei mai mic față de anul trecut. Ca să vă dau un exemplu: am primit 945.000 lei pentru bunuri și servicii pentru tot anul și numai facturile pentru gaz pentru luna decembrie și ianuarie au fost de peste 300.000 lei. S-a cam terminat bugetul… Dar, cu ce mai facem noi din venituri proprii și sperăm să mai vină și rectificarea, nu ca anul trecut când s-a anulat rectificarea, încercăm să ne descurcăm. Dar, per total, stăm mult mai prost ca anul trecut”, a declarat Sorin Andrei, directorul Complexului Sportiv ”Lascăr Pană” Baia Mare, pentru Glasul Maramureșului.

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA