BÂRSANA. Scandal între un bărbat și două femei

Scandal în familie la Bârsana, ieri, 22 mai a.c., fiind nevoie de intervenția polițiștilor Secției 5 Ocna Șugatag. Un apel la 112 anunța o agresiune asupra unei femei diin Bârsana.

„La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 49 de ani și două femei de 42 și 78 de ani, toți din Bârsana. Astfel, din primele verificări și din cele relatate de către apelantă, s-a constatat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul și-ar fi agresat soția, a bruscat femeia de 78 de ani și i-a adresat amenințări. Astfel, s-a eliberat ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului,

Totodată, în jurul orei 10.00, polițiștii Postului de Poliție Rona de Jos, în urma unui apel 112, s-au deplasat la un imobil pe raza localității, unde s-a sesizat un scandal. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, în urma unor neînțelegeri, un bărbat de 59 de ani din Rona de Jos, ar fi amenințat-o și agresat-o fizic pe soția acestuia. În urma celor constatate, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului”, arată IPJ Maramureș.

Mai trebuie spus că-n ambele cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Marcel ȘERBAN

dh
dh