BAZIN DE ÎNOT, la standarde europene, în Recea

Bazinul de înot de la Recea este o investiție care nu poate trece cu vederea. Deputatul Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș: “Am văzut, în Recea, bazinul de înot ridicat în decursul ultimilor doi ani printr-un proiect finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI). Investiția obținută de Primăria Recea, condusă de Pavel Octavian, este una inedită la nivelul județului Maramureș, iar după obținerea tuturor autorizațiilor va fi dat în folosință, cel mai probabil, pentru înot școlar și înot de performanță.

Ridicat în vecinătatea terenului de fotbal cu tribună și a sălii de sport, care a fost construită tot prin CNI, bazinul de înot va fi de un real folos tinerilor care vor să practice unul dintre cele mai iubite sporturi ale momentului, înotul.

În spatele bazinului acoperit se dorește și construcția unui bazin descoperit care să fie folosit de publicul larg. Baza sportivă de la Recea este una de excepție, iar felicitările mele se îndreaptă către primarul Pavel Octavian și întreaga echipă a Primăriei Recea pe care o are alături în realizarea acestor proiecte excepționale pentru comunitate! Pentru că noi MUNCIM PENTRU OAMENI!”

GlasulMM
GlasulMM