RUGĂCIUNE. Numeroși credincioși și preoți din eparhie, la Calea Crucii, în curtea mănăstirii ”Sfânta Maria”

Ca în fiecare an, în Duminica închinată Sfintei Cruci, și în 2024 s-a desfășurat rugăciunea „Calea Crucii”, organizată de către Asociația Reuniunea Mariană împreună cu surorile baziliene, în curtea mănăstirii „Sfânta Maria” din Baia Mare. Numeroși credincioși și preoți din eparhie s-au reunit în rugăciune spre a parcurge patimile suferite de Isus pe drumul crucii.

”Să ne gândim și să medităm la un moment specific din parcursul patimilor Domnului și anume acela în care Isus, purtându-și Crucea, se întâlnește cu Preasfânta Sa Mamă”, a îndemnat părintele Ioan Fârte, spiritual al asociației Reuniunea Mariană.

„Aducem mulțumiri surorilor baziliene care ne găzduiesc și se implică anual în organizarea acestui frumos eveniment, părintelui spiritual și tuturor preoților și credincioșilor prezenți, cu care ne-am unit în rugăciune, dar și doamnei Anuta Mociran, președinta RM din Mocira, care a interpretat în acest an priceasna de la final”, a afirmat Mirela Coman Mirela, președinta eparhială a Reuniunii Mariane.

Seara s-a încheiat cu meditație personală și o agapă frățească în curtea surorilor.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica