BOGDAN VODĂ. Finanțare de un milion de euro pentru asfaltarea drumurilor agricole

Veste bună pentru locuitorii din Bogdan Vodă. După ce în vară vor începe lucrările de reabilitarea a ulițelor din comună, de curând a fost obținută o nouă finanțarea, privind asfaltarea drumurilor agricole. Edilul Anuța Enea-Bizău anunță că este vorba de un proiect în valoare de 1 milion euro, finanțat prin AFIR.

”Încă un proiect câștigat finanțat din fonduri europene în valoare de 1.000.000 euro pentru proiectul ,,Drumuri agricole în comuna Bogdan Vodă, județul Maramureș”. Am fost informați că proiectul nostru depus la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a fost selectat pentru finanțare. Prin acest proiect vor fi asfaltate o bună parte din drumurile care deservesc terenurile agricole, iar prin Programul National de Investiții ,,Anghel Saligny” vor fi asfaltate străzile (ulițele) din intravilanul comunei, lucrări care vor începe vara aceasta, după finalizarea procedurii de achiziție.

Atragerea de fonduri europene a fost pentru mine principalul obiectiv încă din prima zi, pentru investiții în toate domeniile de activitate (educație, sănătate, infrastructură etc) și continuăm să muncim cu aceeași determinare pentru fiecare proiect care aduce plus valoare pentru frumoasa noastră comună și pentru locuitorilor ei”, a declarat Anuța Enea-Bizău, primarul comunei Bogdan Vodă.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA