ÎNSCRIERI. Ansamblul ”Transilvania” anunță o nouă ediție a festivalului-concurs ”Taragotul Maramureșean”

Ansamblul Folcloric Național ,,Transilvania” și Consiliul Județean Maramureș anunță organizarea ediției a II-a a festivalului-concurs „Taragotul Maramureșean”. Evenimentul va avea loc în 23 octombrie, la Colegiul de Arte Baia Mare.

Festivalul-concurs se adresează tuturor instrumentiștilor taragotiști (fără limită de vârstă) care dovedesc reale calităţi interpretative și o bună cunoaştere a zonei din care provin (pe care o reprezintă). Acompaniamentul va fi asigurat pe toată durata festivalului de către OrchestraAnsamblului Folcloric Național ,,Transilvania”. Probele de concurs vor cuprinde: o piesă fără acompaniament muzical (doină, baladă), o piesă cu acompaniament muzical.

Înscrierile se fac prin fișa de înscriere, transmisă ulterior pe email la adresa ansamblultransilvaniamm@gmail.com până în data de 17 octombrie. Informații suplimentare la telefon 0262/214.643 și 0748/116.313, între orele 8 și 16. Preselecția concurenților va fi online și va avea loc în data de 18 octombrie de la ora 12.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica