BORȘA. Bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu excavatorul

Un incident nefericit a avut astăzi loc în Borșa. Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu excavatorul. Totul s-a petrecut în timp ce acesta efectua manevre de încărcare a excavatorului într-o camionetă. Victima a fost dusă de urgență la spital unde va rămâne sub supraveghere medicală.

”Astăzi, 24 aprilie a.c., la ora 08.30, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un bărbat a suferit leziuni corporale, în timp ce efectua manevre de încărcare într-o camionetă a unui excavator.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat victima, un bărbat în vârstă de 55 de ani, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în timp ce bărbatul utiliza un excavator de tonaj mic, ar fi efectuat manevra de încărcare a acestuia într-o camionetă, ocazie cu care ar fi declanșat maneta de întoarcerea la stânga, iar excavatorul a intrat în balans, căzând de pe rampa de încărcare.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Borșa pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, rămânând sub supraveghere medicală.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, spun oficialii IPJ Maramureș.

 

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA