BORȘA. Ionel Bogdan, premiat în cadrul Galei Presei Maramureșene

Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, a fost premiat anul acesta în cadrul Galei Presei Maramureșene, eveniment desfășurat în sfârșitul trecut de săptămână, la Borșa.
”Onorat să primesc Premiul pentru Administrația Județeană în cadrul Galei Presei Maramureșene 2023, găzduită și anul acesta la Borșa. Rolul mass-mediei în comunitatea noastră este esențial atât pentru a proteja valorile democratice, cât și pentru a asigura o informare corectă a cetățenilor.
Mulțumesc jurnaliștilor maramureșeni pentru profesionalismul cu care își îndeplinesc această misiune importantă. Aveți tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Maramureș. Mulțumesc, totodată, domnului Tiberiu Mihali, realizator la Nord TV și organizator al acestei Gale, pentru distincția primită și pentru buna colaborare pe care am avut-o de-a lungul timpului.
Felicitări, Dan Coardă, pentru distincția de “Jurnalistului anului” primită în cadrul Galei. De asemenea, îi felicit pe toți cei care au fost premiați la această ediție a Galei Presei Maramureșene. Aportul vostru în comunitate este esențial.
La acest eveniment, au fost prezenți, alături de jurnaliștii maramureșeni, Rudolf Stauder, prefectul Județului Maramureș, Gabriel Ștețco, administrator public al Județului Maramureș, Radu Trufan, vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș, Timiș Ion Sorin, primarul orașului Borșa, parlamentari și politicieni maramureșeni”, a declarat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA