BUDEȘTI. Au început înscrierile pentru taberele de vară

Centrul de Călărie ”Casa Pașcu” Budești anunță deschiderea înscrierilor pentru taberele de vară destinate copiilor. Seriile de tabără vor avea loc după următorul program: 1-5 iulie, 15-19 iulie, 29 iulie – 2 august, 12-16 august, 26-30 august. Gazdele anunță un program cu activități pline de adrenalină, cu trei tiroliene (acces în funcție de vârstă), bungee jumping pe trambulină, tir cu arcul, masă de tenis, masă de fotbal și loc de joacă.

Bineînțeles, copiii se pot bucura de experiența călăriei, sub atenta supraveghere a personalului experimentat. Copiii vor avea ocazia să se conecteze cu aceste animale nobile, vor învăța despre responsabilitatea și îngrijirea lor, își vor îmbunătăți abilitățile de călărie. Mai mult vor beneficia de alimentație echilibrată și sănătoasă: trei mese pe zi plus gustări, toate pregătite pe loc din ingrediente naturale și sănătoase. Meniul variat include: supă/ ciorbă, un fel de bază și desert pentru a satisface toate gusturile și a oferi copiilor energia necesară pentru o zi plină de aventură.

Tot în cadrul acestor tabere, copiii se vor întâlni cu o mini-zoo: Alpaca, oi de Camerun, căprioare, măgăruși, iepurași, păuni, lebede, rațe, fazani, porumbei și găini. Detalii la telefon sau pe WhatsApp, la 0745/199.070 sau 0742/304.495.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica