TĂUȚII DE SUS. Două victime după ce un scuter a fost lovit de mașină

Un accident de circulație a avut loc ieri, în Tăuții de Sus, unde două persoane au fost rănite după ce o mașină a lovit un scuter. Atât șoferul scuterului, cât și pasagera au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate de urgență la spital. La volanul mașinii se afla o femeie din Tăuții Măgherăuș.
”Ieri, 10 aprilie, polițiștii au intervenit pe D.N. 18, în localitatea Tăuții de Sus pentru soluționarea unui accident rutier.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 34 de ani din Tăuții Măgherăuș, care conducea un autoturism dinspre orașul Baia Sprie înspre municipiul Baia Mare, a intrat în coliziune cu un motociclu.
Evenimentul rutier s-a soldat cu vătămarea corporală a conducătorului motociclului, un băimărean în vârstă de 32 de ani, și a unei pasagere, o femeie în vârstă de 41 de ani din Șurdești. Cele două victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată oficialii IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA