CA-N VESTUL SĂLBATIC. Polițiști amenințați cu sabia, la Budești. S-au tras și focuri de armă

Un incident incredibil s-a petrecut ieri în localitatea Budești. Un bărbat de 73 de ani a fost atacat de un alt bărbat de 55 de ani, cu o sabie. În urma altercației, victima a fost rănită și transportată la spital. Polițiștii care au intervenit la fața locului au fost amenințați și ei cu sabia de agresor și au fost nevoiți să facă uz de armă.

”La data de 20 martie a.c. , ora 16.53, polițistii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost solicitați prin SNUAU 112, să intervină la o agresiune soldată cu rănirea unei persoane, în localitatea Budești. La fața locului a fost identificată persoana vătămată, un bărbat, de 73 de ani, care prezenta leziuni.

Totodată, polițiștii au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a continuat să fie recalcitrant și i-ar fi amenințat și pe aceștia cu o sabie. S-a efectuat uz de armă, prin focuri de avertisment în plan vertical, iar, ulterior, în direcția bărbatului, în zona picioarelor. Bărbatul a fost imobilizat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, o echipă complexă de polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor aspectelor și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul. Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe”, transmite IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA