CĂLIN BOTA: ”Ovidiu Costinaș, candidatul PNL, este gospodarul de care Oarța de Jos are nevoie”

Deputatul Călin Bota (PNL): “Oarța de Jos, locul cel mai drag sufletului meu, locul în care sunt amintirile copilăriei mele, are nevoie de o schimbare majoră în 9 iunie, pentru dezvoltarea comunei și pentru asigurarea unei vieți mai bune localnicilor din Oarța de Jos.

Am fost la prezentarea candidaturii lui Ovidiu Costinaș, candidatul PNL la alegerile din 9 iunie, și am convingerea că este gospodarul de care comunitatea din Oarța de Jos are nevoie.

În comună e nevoie de proiecte care să ofere perspective tinerilor ca să nu mai plece în alte județe sau în afara țării, în căutarea unei vieți mai bune, Echipa PNL de la Consiliul Județean Maramureș lucrează deja la 7 parcuri industriale, din care două vor fi în apropiere de Oarța de Jos, la Fărcaşa și Mireșu Mare. Am încredere că în cadrul companiilor care se vor instala în aceste parcuri, localnicii din Țara Codrului vor găsi locuri de muncă bine plătite, care să îi determine să rămână acasă.

Proiectele majore pot determina dezvoltarea pe termen lung a comunei, iar printr-o colaborare eficientă între Consiliul Județean condus de viitorul președinte, Gabriel Ștețco, și Primăria Oarța de Jos, condusă de candidatul PNL Ovidiu Costinaş, vom reuși să aducem bunăstare și în această comună, la fel ca în întreg Maramureșul.

La evenimentul de la Oarța au fost prezenți candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean, Gabriel Bogdan Ștețco, candidatul la funcția de consilier județean, Cătălin Pintea, deputatul Florin-Alexandru Alexe și vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Lazar Doru-Alexandru.”

CMF 21240015

 

GlasulMM
GlasulMM