Cristian Niculescu Țâgârlaș (PNL): “Mult succes candidatului PNL, Gheorghe Dănuț Ungur, la primăria comunei Remetea Chioarului”

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș: “Zilele trecute, în drumul meu către casa părintească din Remetea, am avut plăcerea de a mă întâlni cu echipa liberală condusă de candidatul nostru pentru primărie, Gheorghe Dănuț Ungur. M-a bucurat să-i văd plini de forță și entuziasm. Este o plăcere să fac parte din această echipă care luptă pentru binele comunei noastre, pentru o Remetea Chioarului dezvoltată și puternică.

Le urez din inimă mult succes, atât candidatului liberal la primăria din Remetea Chioarului, Gheorghe Dănuț Ungur, cât și candidatului la primăria Baia Mare, Ionel Bogdan, și candidatului la președinția Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Bogdan Ștețco.

De asemenea, m-am bucurat să merg pe drumul către cetatea Chioarului, care a fost asfaltat recent, cu sprijinul președintelui Consiliului Județean, Ionel Bogdan, și al administratorului public al județului, Gabriel Bogdan Ștețco”.

GlasulMM
GlasulMM