CAMPANIE. Bârsana reciclează, nu aruncă

Începând din data de 10 octombrie și până în 03 noiembrie 2023, locuitorii comunei Bârsana sunt invitați să participe la campania de reciclare pe care Primăria Bârsana o derulează în această toamnă.
„În cadrul acestui program dorim să devenim parteneri cu dumnevoastră și vă rugăm aduceți spre depozitare în curtea primăriei, deșeurile Electronice, Electrice și Electrocasnice.
În această categorie se încadrează următoarele deșeuri: frigider, aragaz, radiator, boiler, calorifier, baterie auto, toner imprimantă, cuptor, cuptor cu microunde și orice alte aparate care funcționează pe bază de energie electrică”, informează Primăria Bârsana.
„De luni până vineri, între orele 08:00-16:00 vă așteptăm cu aceste categorii de deșeuri la sediul primăriei, unde le vom prelua și depozita. Pentru cantități mai mari de deșeuri vă rugăm apelați numărul de telefon 0753044316 și să efectuați o rezervare pentru data de 03 noiembrie 2023, iar acestea vor fi ridicate de la dumnevoastră în intervalul 11:00-15:00.
Pentru fiecare 1000 kg de deșeuri colectate, copiii de la școala din comună vor primi echipamente sportive în valoare de 800 ron/tonă. Așadar, contribuiți la reciclare, contribuiți la educația copiilor dumnevoastră”, transmite primarul comunei Bârsana, TEODOR ȘTEFANCA.
cm
cm