CANDIDATUL AUR, Costel Pîrvănoiu: “Dacă în primii doi ani, în oraș nu vor răsări șantiere, promit că îmi voi depune mandatul din funcția de primar”

– Domnule Costel Pîrvănoiu, în calitate de candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare ați lansat în spațiul public un program de guvernare locală, în care ați prezentat băimărenilor principalele proiecte ce doriți să le implementați în cazul în care veți câștiga încrederea și votul cetățenilor din municipiul reședință de județ. Ce garanție au alegătorii că acestea nu sunt doar promisiuni electorale și că ele vor fi puse în practică în cel mai scurt timp?

– Vă spun cu mâna pe inimă că mă voi preocupa ca proiectele propuse de mine și validate de băimăreni prin votul lor, vor fi dezbătute în Consiliul Local Baia Mare în primele luni după depunerea jurământului, iar apoi acestea vor intra în dezbatere publică. În paralel, vom identifica sursele de finațare. Fiind de larg interes public, sunt convins că membrii Consiliului vor vota favorabil proiectele de hotărâre, astfel încât vom parcurge destul de repede etapele preliminare. Și vă mai zic ceva: dacă în primii doi ani de mandat, băimărenii vor considera că lucrurile nu s-au mișcat din loc și dacă în oraș nu vor răsări șantiere, promit că îmi voi depune mandatul. Sunt un om de cuvânt. Nu sunt interesat de funcții cu orice preț. Sunt interesat să mă pun în slujba și la dispoziția cetățenilor acestui oraș, să le apăr interesele și să le îmbunătățesc condițiile de viață. Așa să îmi ajute Dumnezeu!

CMF: 21240330

GlasulMM
GlasulMM