CARAVANA. Spitalul mobil AUR ajunge în județul Maramureș. Vezi programul

În perioada 25-30 martie, spitalul mobil al Alianţei pentru Unirea Românilor se va afla în județul Maramureș. Programul caravanei este următorul: 25-26 martie în comuna Copalnic-Mănăștur, 27-28 martie în comuna Poienile de sub Munte și 29-30 martie în comuna Săcel.

În cadrul Caravanei Medicale a partidului AUR, maramureșenii vor putea beneficia gratuit de servicii medicale de stomatologie, oftalmologie, analize de sânge, ecografie și medicină generală.

Proiectul ”Caravana Medicală AUR” reprezintă trei camioane și o autoutilitară, dotate cu cabinete medicale și aparatură ultraperformantă, care străbat țara oferind servicii medicale gratuite cetățenilor. Caravana Medicală AUR se bazează și pe personal medical calificat, medici și asistenți.

”Așa cum am promis, venim în sprijinul maramureșenilor care au nevoie de servicii medicale, însă, din păcate, nu își pot permite tratamentul la clinici private sau nu au acces la sistemul medical de stat. Caravana Medicală AUR este un proiect de suflet pentru noi, care a ajutat până în prezent peste 16 mii de români din întreaga țară. Echipa AUR este conștientă de problemele reale pe care le au românii și tocmai de aceea venim cu proiecte concrete care să-i ajute pe cetățeni”, a declarat deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș și candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Maramureș.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica