CĂTĂLINA. A ieșit din curtea unui imobil, cu mașina, fără să se asigure

Aseară, în urma unei sesizări prin apel unic de urgență, polițiștii Secției 1 Groși au intervenit  la un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe raza localității Cătălina.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un băimărean care se afla la volanul unui autoturism, la ieșire din curtea unui imobil ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani din Săcălășeni. Autoturismul acroșat se afla în depășirea unui alt autoturism, condus de un băimărean de 47 de ani.Impactul autoturismelor a produs pagube materiale.

Testați cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului auto în vârstă de 56 de ani a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge. De asemenea, polițiștii au constatat în urma verificărilor efectuate faptul că acesta figurează cu permisul de conducere anulat, iar numerele de înmatriculare provizorii montate pe autoturism sunt expirate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

GlasulMM
GlasulMM