FURT. Bijuterii, carduri și monede de colecție

O femeie de 55 de ani a furat bijuterii din aur, carduri bancare și monde de colecție în valoare de 20.000 de lei, sperând că nu va fi prinsă de polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Jibou. Însă, ghinion, aceștia au aflat cine a dat această lovitură, femeia fiind acum de Paște după gratii.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Jibou o bănuiesc pe aceasta că, la 17 martie a.c., ar fi sustras dintr-o locuință din localitatea Aluniș, județul Sălaj, mai multe bijuterii din aur.

În urma percheziției domiciliare efectuate de polițiștii sălăjeni împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pentru documentarea și probarea activității infracționale a acesteia, au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor, mai multe bijuterii din aur, carduri bancare și monede aniversare, bunuri reclamate că ar fi fost sustrase.

Prejudiciul total provocat de femeia de 55 de ani este estimat la aproximativ 20.000 de lei și a fost recuperat de polițiștii din Jibou, în proporție de 95%. În 13 aprilie femeia a fost prezentată Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea dispunerii de măsuri legale față de aceasta”, precizează IPJ Sălaj.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celei în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Marcel ȘERBAN

dh
dh