CEL MAI PROST HOȚ. A fost filmat în timp ce fura 7 lei dintr-un autoturism

Un bărbat a crezul că a dat spargerea vieții, dar s-a ales cu o pradă de doar 7 lei. În plus, a fost și filmat de o cameră de supraveghere în timp ce comitea furtul. Evenimentul s-a produs în Vaslui.

„Hoțul a spart o mașină parcată în apropierea bisericii Sf. Neculai din Vaslui (lângă fabrica de Confecții), a furat “colosala” sumă de 7 lei și a fost filmat cu camerele de supraveghere. Evenimentul s-a întâmplat într-o dimineață, la 6.18 și se putea sfârși tragic, fiindcă proprietarul obișnuia la acea oră să iasă din casă, să dea o tură prin curte și la mașină”, scrie vremeanoua.ro.

“Am predat filmările la Poliției și sperăm ca acest hoț să fie prins. Imagini suplimentare Poliția mai poate lua de la Primărie, fiindcă mai sunt două camere în apropiere. Mi-aș dori ca acest hoț să fie prins, chiar dacă paguba nu este însemnată, dar numai o minune a făcut ca să nu se întâmple o tragedie. Soțul meu iese de obicei la acea oră afară. În sâmbata aceea a întârziat 10 minute în casă. Lucru care nu s-a întâmplat de ani buni. El este precum ceasul elvețiat. La 6.20 fix iese din casă. Probabil asa a vrut bunul Dumnezeu, fiindcă dacă îl vedea pe hoț în mașină se ducea spre el și cine știe cu ce-i dădea în cap individul. Vă dați seama, cu infractorii prinși în flagrant, nu te pui”, a declarat proprietara mașinii, pentru vremeanoua.ro.

Mihai ROMAN

credit foto vremeanoua.ro

cm
cm