COLTĂU. I-a furat telefonul și o boxă portabilă, dar n-a fost suficient

Un tânăr de 21 de ani și-a început anul cu stângul. Acesta a furat dintr-o locuință un telefon și o boxă portabilă, însă persoana vătămată și-a dat seama că el este infractorul și i-a cerut bunurile înapoi. Drept răspuns, tânărul a luat la bătaie victima, care a sesizat poliția. Acum hoțul este cercetat pentru trei infracțiuni.

”Ieri, 04 ianuarie, polițiștii Secției 1 Groși au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 50 de ani din Coltău, despre faptul că în noaptea de 01 ianuarie 2024, un tânăr de 21 de ani, i-ar fi sustras din locuința sa, un telefon mobil și o boxă portabilă.
La data de 02 ianuarie, cele două persoane s-au întâlnit, iar partea vătămată i-a cerut tânărului să-i înapoieze bunurile, moment în care a fost agresat fizic și amenințat de acesta. În cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, lovirea sau alte violențe și amenințare. Persoana bănuită de comiterea faptelor a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadru I.P.J. Maramureș”, arată reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA