COLTĂU. I-au spart geamurile casei și i-au tăiat cauciucurile de la căruță

Trei bărbați sunt cercetați de poliție pentru amenințare și violare de domiciliu. Aceștia au spart geamurile de la o locuință și au tăiat cauciucurile de la o căruță.
”Ieri, 25 februarie a.c., în urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii Secției 1 Groși, a fost continuată urmărirea penală față de doi tineri de 22 de ani și un bărbat de 41 de ani, toți din Coltău, pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.
Aceștia sunt bănuiți că, în noaptea de 23 spre 24 februarie a.c., ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe strada Ciocârliei din localitate, unde ar fi produs distrugerea a două geamuri și a patru pneuri ale unui atelaj hipo, care se afla parcat în curte. De asemenea, unul dintre bănuiți ar fi adresat acte de amenințare persoanei vătămate.
Cele trei persoane bănuite au fost reținute pentru 24 de ore, fiind depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare”, precizează IPJ Maramureș.
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA