Compania TAROM, motiv de scandal. Are legătură cu Baia Mare

Compania aeriană TAROM este în momentul de față implicată într-un scandal declanșat de o postare pe rețelele de socializare făcută de către actrița Medeea Marinescu. Incindentul s-a petrecut ieri, 10 aprilie, când pasagerii cursei TAROM Cluj-București au făcut o escală neanunțată pe Aeroportul Maramureș, în Tăuții Măgherăuș. Neoficial, escala cursei TAROM pe aeroportul din Maramureș ar avea legătură cu o probelmă tehnică avută de avionul celor de la Air Connect.

”TAROM!!! O mizerie ce ati facut in aceasta seara!!! Sa ne tineti prizonieri intr-o sala de asteptare, anuntand ca aveti intarziere o ora ( hahaha, mintind cu nerusinare, dar sunt deja obisnuita, e o practica la voi chestia asta), ne imbarcati dupa doua ore si jumatate de la Cluj si cand, in sfarsit ne gandim ca vom ajunge la Bucuresti, ne anuntati IN AVION ca trecem si pe la Baia Mare, unde vom sta cam douzaci de minute( sunt aici acum, o sa masor si minutele astea!) CUM VA PERMITETI SA VA BATETI JOC DE NOI?? Nu ati anuntat nimic( pardon, pasagerul inocent de langa mine imi spune ca “la lounge” i-au anuntat ca merg in excursie la Baia Mare, insa pe noi, amaratii care n-am apucat un loc in fata, la “ lounge”,nu ne-a anuntat nimeni, nu am avut de unde sa ne cumparat o apa, pentru ca micul barulet s-a inchis la ora 19). Asadar, sper sa ajung dupa miezul noptii in Bucurestisi voi face o plangere oficiala. Sper sa fiti trasi la raspundere. Domnule Sorin Grindeanu, ce facem cu Tarom? cum rezolvam gravele probleme? Sau nu conteaza, merge si asa. Ca oricum n-ai alta companie cu care sa poti zbura de la Cluj la Bucuresti. Sau de la Timisoara , sau Iasi… Sa va fie rusine!”, spune actrița în postarea sa de pe Facebook.

Glasul Maramureșului a solicitat un punct de vedere oficial și companiei Air Connect, vizavi de acest incident, pe care îl vom publica odată ce vom primi răspuns.

Ana-Maria HOJDA

Ana Maria Hojda
Ana Maria Hojda