EVENIMENT. Costel Pîrvănoiu și echipa AUR din Maramureș, la lansarea candidaturii lui George Simion pentru președinția României

Într-o atmosferă de neuitat, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, și-a anunțat ieri, oficial, candidatura la președinția României. Mii de susținători din toate colțurile țării s-au adunat la Arenele Romane pentru a fi martori la acest moment. George Simion, cunoscut pentru discursurile sale aprinse și pentru lupta constantă împotriva corupției și a sistemului politic actual, a primit susținerea călduroasă a mulțimii.

Costel Pîrvănoiu, președintele AUR Baia Mare, a exprimat încrederea și entuziasmul partidului pentru candidatura lui George Simion: ”Mult succes, d-le Președinte, luptăm alături de tine până la capăt! România are nevoie de o schimbare!”. Din delegația AUR Maramureș prezentă la eveniment au făcut parte și: Darius Pop, deputat, Gabriela Hofer, Costache Chertif, Raul Cîmpian, Adrian Crăciun, Daniel Câmpan, Ion Pop. Prezența acestor membri importanți subliniază unitatea și sprijinul solid pe care organizația regională îl oferă liderului lor.

George Simion a subliniat în discursul său importanța acestui moment pentru viitorul României, evidențiind necesitatea unei schimbări radicale în guvernare pentru a readuce țara pe drumul cel bun. ”2024 este anul victoriei românilor! Este momentul să ne apărăm țara. Este acum, ori niciodată. Având sprijinul vostru, vom decide iarăși noi pentru noi și nu alții pentru noi. Nu voi putea singur, doar cu voi și prin voi!”, a punctat George Simion.

Maria STOICA

 

Maria Stoica
Maria Stoica