CONCERT. Bucovina vine în Baia Mare, la Rockwave Tavern

Îndrăgita trupă rock Bucovina vine în Baia Mare pentru a susține un nou concert. Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00, la Rockwave Tavern. Solistul trupei, Crivăț, a mărturisit, pentru Glasul Maramureșului, că abia așteaptă să revină în Maramureș.

”Abia așteptăm să ne revedem cu minunatul public băimărean, mai ales că a cam trecut ceva vreme de când am fost ultima oară în Maramureș. Cum de data aceasta vom avea o singură seară de concert cei care vor sa ne întâlnească, ar face bine să își procure biletele din timp.

Albumul viitor va ieși la anul, când aniversăm și 25 de ani neîntrerupți pe scena de metal românească. Până atunci vor ieși câteva single-uri și unul-două videoclipuri. 25 de ani au trecut cu plusuri și minusuri, dar uite că de mai bine de 12 ani, suntem în formulă stabilă și ne facem planuri mari, inclusiv să vedem dacă totuși putem face turneul european cu un Nightliner, așa cum plănuisem pentru 2020. Tocmai ne amenajăm un studio nou, foarte mare, care va fi „ca acasă” și unde plănuim să înregistram viitorul album”, a precizat Florin Tibu, cunoscut de fani drept Crivăț.

Mai precizăm că în deschidere va cânta trupa Reverse The Moment, iar prețul unui bilet este de 70 lei. Accesul la concert se face de la ora 19.00.  Acestea ar trebui cumpărate din timp și pot fi achiziționate inclusiv de la bar.

”Pentru că numărul de bilete este limitat, evitați neplăcerea de a rămâne fără prin achiziționarea din timp a unui bilet. Acestea le puteți găsi oricând la bar!”, spun reprezentanții Rockwave Tavern.

 

Ana-Maria HOJDA

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA