Consiliul Județean… al Elevilor recrutează

”Nu trebuie să fii nici popular, nici olimpic, nici măcar cel mai îndrăgit de profesori, trebuie să îți dorești să faci o schimbare, să fii implicat, să militezi pentru drepturile elevilor din Maramureș, SĂ FII VOCEA COLEGILOR TĂI”, anunță într-o postare reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Maramureș care le cer elevilor de liceu să se alăture echipei lor.

Candidurile sunt acceptate pentru unul dintre posturile vacante: Vicepreședinte (2 posturi); Secretar Executiv; Directori de Departamente – “PR și Comunicare”, “Avocatul Elevului”, “Cultură, Educație și Programe Școlare”, “Învățământ Profesional, Tehnic, Vocațional”, “Învățământ Teoretic și Gimnazial”; Consilier Organizațional.

Pentru elevii pasionați de redacție, design grafic sau fotografie, CJE Maramureș oferă oportunitatea de dezvoltare a abilităților punând munca în valoare în echipa Biroului de Presă. Sun libere posturile: Redactor, Graphic Designer, Fotograf/ Videograf.

Pe pagina de Facebook a CJE Maramureș, în Descriere, elevii găsesc un link care îi va duce la mai multe informații despre posturile la care pot candida și despre ce presupune componența dosarului de candidatură, respectiv toate documentele necesare.

Înscrierile pentru Biroul de Presă se fac completând un singur formular regăsit în același link din descriere. Dosarele se trimit la adresa de mail: consiliulelevilormm@gmail.com până în data de 18 ianuarie.

mg
mg