CONTROALE. Zece șoferi s-au ales cu dosare penale. Ce infracțiuni au comis

În doar două zile de verificări, zece bărbați sunt cercetați pentru comiterea de infracțiuni rutiere, anunță IPJ Maramureș. Astfel, în perioada 3-5 noiembrie 2023, polițiștii rutieri maramureșeni au depistat în trafic zece bărbați care au comis infracțiuni rutiere, iar unul dintre aceștia a fost implicat și într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

”Conducătorii auto au vârste cuprinse între 21 și 58 de ani, iar nouă dintre aceștia sunt din Maramureș și unul din Harghita. Cinci dintre aceștia au condus cu alcoolemii de 0,49, 0,64, 0,83, 1,21 și 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, doi au condus cu permisul de conducere suspendat, iar unul a condus un autovehicul neînmatriculat și cu număr fals.

Un alt bărbat a condus un vehicul cu o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat pe lângă faptul că avea permisul de conducere suspendat, iar altul a condus un autoturism cu o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat și a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Pe numele celor zece bărbați au fost întocmite dosare penale și polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni rutiere”, au precizat reprezentanții IPJ Maramureș.

 

Marcel ȘERBAN

dh
dh