COPALNIC. I-a furat banii din casă unui bătrân de 84 de ani

Incredibil ce nu fac unii pentru bani. Un bătrân de 84 de ani a fost victima unei tâlhării chiar zilele trecute. Activitățile specifice de investigare și cercetare efectuate de polițiștii din Târgu Lăpuș și cei ai Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus, au condus la identificarea unei tinere bănuite de comiterea unei tâlhării, la scurt timp de la sesizarea infracțiunii. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentată instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

„În fapt, vineri, 10 mai, la ora 14:32, Poliția orașului Târgu Lăpuș a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bătrân de 84 de ani, din comuna Copalnic Mănăștur, a fost victima unei tâlhării. Primele verificări efectuate de polițiști au relevat faptul că acesta i-ar fi oferit unei persoane pe care a primit-o în locuință o sumă de bani și întrucât ar fi refuzat să îi ofere o sumă mai mare, femeia i-ar fi sustras prin violență 50 de lei. În urma activităților informative operative efectuate, polițiștii au identificat o tânără de 24 de ani, domiciliată în Copalnic Mănăștur, bănuită de comiterea faptei. Față de aceasta a fost luată măsura reținerii pe o durata de 24 de ore, iar apoi a fost prezentată instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Tânăra a fost depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv. În continuare, polițiștii din Copalnic Mănăștur, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale”, precizează IPJ Maramureș.

Ana-Maria HOJDA

 

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA