COSTEL PÎRVĂNOIU, candidatul AUR la funcția de PRIMAR al municipiului Baia Mare: ”Am gândit transformarea zonelor de garaje în spații multifuncționale”

Garajele din municipiul Baia Mare reprezintă o problemă majoră. Suprafața pe care o ocupă poate fi reconfigurată astfel încât spațiile să fie utilizate la capacitate maximă atât în folosul comunității, cât și al administrației. Această problemă de infrastructură, vizavi de utilizarea spațiilor urbane, este țintită în programul de guvernare AUR trasat pentru municipiul Baia Mare de Costel Pîrvănoiu, candidatul la funcția de primar, și echipa sa de consilieri.

”Am gândit transformarea zonelor de garaje în spații multifuncționale, inclusiv cu terenuri de sport, centre comunitare și depozite pentru situații de urgență. Aici vom demara o amplă consultare publică, în fiecare cartier al orașului. Cunoaștem problemele, nemulțumirile oamenilor, de aceea va trebui să găsim o soluție avantajoasă pentru ambele părți. Scopul comun este acela de a reda aerisirea spațiilor în cartiere, asigurarea locurilor de parcare decente pentru toți cetățenii, despăgubire la valoarea pieței”, a declarat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

Maria Stoica
Maria Stoica