COSTEL PÎRVĂNOIU, candidatul AUR la funcția de PRIMAR al municipiului Baia Mare, prezent la prima dezbatere a acestei campanii electorale

Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare, a participat luni la prima dezbatere electorală a acestei campanii. Coordonată de Asociația Liga Studenților ”Pintea Viteazul” Baia Mare, în cadrul campaniei naționale „Perspectiva (de pe) 9”, sub egida Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România și a Consiliului Tineretului din România, dezbaterea a fost un bun prilej pentru candidați de a-și prezenta proiectele pentru tineri și studenți, dar și pentru a afla nevoile reale ale lor.

”Am prezentat proiectele pe care le am pentru tinerii băimăreni, pentru studenții care au nevoie de sprijin după ce termină cursurile universităților. I-am asigurat că vom găsi împreună soluțiile necesare pentru a atrage fonduri și pentru a crea locuri de muncă. Multe dintre proiectele gândite în programul de guvernare AUR pentru Baia Mare se referă la tineri, iar după 9 iunie îmi doresc ca Primăria Baia Mare să fie deschisă pentru ei. Vreau să luăm deciziile importante împreună! În echipa mea pentru Consiliul Local Baia Mare am tineri, oameni de încredere care își doresc să aducă un aport consistent la viitorul acestui oraș. Vom face împreună multe lucruri și am convingerea că tinerii au cea mai bună viziune despre viitorul lor și al orașului Baia Mare. Este foarte important ca, după 9 iunie, să construim bazele unui oraș atractiv, cu oferte educaționale, locuri de muncă, spații de agrement. Un oraș în care să îți dorești să trăiești!”, a punctat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

Maria Stoica
Maria Stoica