COSTEL PÎRVĂNOIU, candidatul AUR la funcția de PRIMAR al municipiului Baia Mare, și consilierii săi, în vizită la un producător local din Baia Mare

Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare, și candidații AUR pentru Consiliul Local Baia Mare au vizitat ieri un producător local: firma de saltele și perne ”4Brands” din Baia Mare, administrată de Călin Tuns, unde s-a discutat atât despre ecosistemul antreprenorial local, cât și despre dorințele și nevoile oamenilor care locuiesc și muncesc în municipiul reședință de județ.

Cinci puncte din programul local de guvernare proiectat de AUR pentru municipiul Baia Mare au fost expuse angajaților acestei firme, cu aplicabilitate pe domeniul economic și dezvoltarea orașului.

”A fost o întâlnire interactivă, în care am descoperit că băimărenii sunt implicați civic și își doresc cu ardoare să trăiască într-un oraș modern, care să ofere condiții decente, demne de un spațiu european. În calitate de antreprenor, am subliniat faptul că încurajez mediul de afaceri, mai ales cel generat de antreprenorii locali. Am reiterat faptul că băimărenii merită mai mult respect primind servicii locale esențiale de calitate, cum e transportul în comun sau spațiile de agrement și divertisment. Apoi, mi-am exprimat viziunea potrivit căreia tinerii se află în centrul priorităților. Ei trebuie să rămână acasă, în Baia Mare, unde să beneficieze de condiții pentru pentru un trai bun: locuințe gratuite sau cu o chirie modică, locuri de muncă bine primite, facilități pentru tinerele familii. În următorii patru ani trebuie să facem o administrație locală mai deschisă pentru băimăreni. De aceea, i-am îndemnat pe oameni să iasă la vot. În 9 iunie schimbă viitorul, iar acest lucru depinde de fiecare dintre noi”, a punctat Costel Pîrvănoiu, candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Printre cele mai mari nevoi ale angajaților care lucrează în această firmă din Baia Mare s-au reliefat cele legate de transportul în comun și spațiile de agrement. Băimărenii își doresc ca mijloacele de transport în comun cu care navetează zilnic de acasă la serviciu să fie decente, curate. De asemenea, visează la un aquapark în care să se relaxeze la final de săptămână fără a fi nevoiți să se deplaseze în județele vecine ori în străinătate pentru acest lucru.

”4Brands” este o firmă cu aproximativ 200 de angajați, specializată în debitarea de spumă poliuretanică flexibilă (PU), burete de diferite densități , dezvoltând, pe parcursul anilor și alte produse, precum: perne, diverse produse din folie pentru us caznic sau industrial, huse pentru tapițerii, produse de protecție COVID, huse pentru saltele (cotton, aloe vera, bamboo etc.), și o gamă largă de saltele și toppere.

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

Maria Stoica
Maria Stoica