COSTEL PÎRVĂNOIU, candidatul AUR la Primăria Municipiului Baia Mare: ”Trebuie să ne strângem mâinile și să facem împreună lucruri bune pentru băimăreni” (II)  

S-a îndrăgostit de Maramureș după ce s-a îndrăgostit de actuala sa soție, dr. Margareta Pîrvănoiu, un medic neonatolog apreciat și iubit de copii și părinți, deopotrivă. Apoi, s-a stabilit aici, în urmă cu peste 30 de ani, unde s-a armonizat perfect în spațiul maramureșean. Mai mult, s-a evidențiat prin inițiative antreprenoriale benefice pentru comunitate locală și a pus suflet, alături de soția sa, în proiecte caritabile ce au impresionat băimărenii și maramureșenii. Experiența și, mai ales, dorința de a transforma în bine orașul în care trăim l-au determinat pe COSTEL PÎRVĂNOIU să candideze pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare. Alături de echipa sa de AUR, Costel Pîrvănoiu este convins că va face treabă excelentă pentru băimăreni. Programul de guvernare al partidului, gândit special pentru mandatul 2024-2028, este unul realist și va aduce soluțiile optime pentru a rezolva rapid și eficient problemele cu care se confruntă cetățenii acestui oraș în prezent. Mai mult, viziunea programului de guvernare este una practică, aplicată la nevoile de viitor ale băimărenilor.

  • Program de guvernare locală adaptat la nevoile băimărenilor

 Reporter: În ultimele luni v-ați regăsit în echipa AUR unde, după cum ați mărturisit, ați găsit ”oameni tineri, pregătiți, hotărâți să muncească în folosul tuturor comunităților maramureșene”. Ce v-a determinat să candidați pentru Primăria Municipiului Baia Mare din partea Alianței pentru Unirea Românilor?

Costel PÎRVĂNOIU: Cei care mă cunosc știu că sunt un om de echipă, un om onest. M-am născut cu dragoste de oameni și m-am născut întru credința lui Dumnezeu. Am mare încredere în oamenii de lângă mine, în echipa AUR și sunt convins că, împreună, putem schimba atât percepția încrederii în politicieni, cât și traiectoria acestui oraș. Scopul meu este acesta: să reclădim încrederea și să luptăm pentru un viitor mai bun. Orașul acesta trebuie să rămână moștenire copiilor și nepoților noștri. Tocmai de aceea trebuie să avem grijă de el precum de casa proprie.

R.: Ați muncit la un program de guvernare pentru Baia Mare. Ce cuprinde acesta?

C.P.: Programul de guvernare locală 2024-2028 al partidului Alianța pentru Unirea Românilor pentru Primăria Municipiului Baia Mare este unul adaptat la nevoile cetățenilor. Trebuie să înțelegem cu toții că alegerile locale din 2024 sunt decisive pentru buna redirecționare a comunității noastre tocmai de aceea AUR vine în fața cetățenilor cu soluții concrete și o viziune realistă. Împreună cu echipa AUR am făcut acest program gestionând cinci domenii mari de activitate în care am surprins problemele băimărenilor și, după putința angrenajului administrativ local, am venit cu câteva soluții. Este vorba despre: Economie și dezvoltare, Investiții în comunitate, Infrastructură modernă, Dezvoltare responsabilă și, nu în ultimul rând, Protecția mediului.

(va urma)

Maria Stoica
Maria Stoica