COSTEL PÎRVĂNOIU: “Eu cred că procentul PSD, la alegerile de anul viitor, va fi mai mare decât indică sondajele în prezent”

Flash-interviu: Cum comentați rezultatele ultimelor sondaje de opinie despre intențiile de vot ale românilor, la alegerile de anul viitor, în care PSD e creditat cu 30%, PNL – 20%, AUR – 20%, USR – 14%, UDMR – 5%, iar la alegerile prezidențiale, în pole-position se află independentul Mircea Geoană?

Costel Pîrvănoiu, prim-vicepreședinte PES activists Maramureș, a declarat pentru Glasul Maramureșului:

“După cum știm, anul viitor, în România vom avea  toată gama de alegeri: europarlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale. Sigur că sondaje sunt și se vor mai face până la momentul fiecărei runde de scrutin. După părerea mea, procentele se vor modifica în funcție de evoluția și calitatea vieții fiecărui român. Sigur că viața în România nu este cea pe care ne-o dorim fiecare dintre noi, cu siguranță că este greu, cu siguranță că ceea ce numim coșul zilnic, pentru fiecare categorie socială, nu acoperă nevoile unei vieți foarte bune. Cu toate acestea, eu cred că guvernul României, în frunte cu prim-ministrul PSD, Marcel Ciolacu, fac tot ce le stă în putință să echilibreze toate deficitele existente acum. Sunt convins că românii nu își permit ca anul viitor să aleagă  lideri cu gura mare, dar fără soluții clare și proiecte viabile. Românii nu își pot permite patru ani de experiențe! Așadar eu, personal, cred că procentul PSD va fi mult mai mare. Important este ca toți să conștientizăm și să votăm un viitor sigur. Cât despre candidatul PSD la prezidențiale, eu personal îmi doresc să fie Marcel Ciolacu!”.

A consemnat Dorin ȘTEF

GlasulMM
GlasulMM