COSTEL PÎRVĂNOIU, vicepreședinte AUR Maramureș: ”Proiectele și soluțiile noastre merită toată atenția maramureșenilor”

În cadrul conferinței de presă de ieri, Darius Pop, președintele AUR Maramureș, l-a prezentat pe noul vicepreședinte al partidului: Costel Pîrvănoiu. Totodată, liderul AUR din județ a profitat de ocazie pentru a-i da drept la replică președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan. Răspunsul său a venit în contextul scandalului de la Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” după ce Iuliana Dragoș nu a obținut din partea comisiei de evaluare nota minimă pentru a-și păstra funcția. Vestea a venit la puțin timp după ce instituția folclorică a aniversat 65 de ani de existență, iar Darius Pop, deputat AUR de Maramureș, s-a aflat printre invitații la eveniment.

”Îi amintesc (președintelui CJ Maramureș, n.r.) că prezența mea pe scena Ansamblului ”Transilvania” are legături profesionale ce nu țin de actuala mea demnitate politică. Darul meu, acela de cunoscător al solfegiilor și al studiilor muzicale, a fost, de-a lungul anilor, exploatat cu acești veritabili profesioniști. Am colaborat cu acești artiști ai Maramureșului, iar în calitatea mea de fost colaborator și profesor al multora dintre ei mi-am permis să îmi exprim recunoștința profundă față de distinsa Iuliana Dragoș”, a punctat Darius Pop.

Nou intrat în echipa AUR Maramureș, Costel Pîrvănoiu a fost prezentat drept un om de bază, angrenat în proiectele de bază și de anvergură ale partidului.

”După experiențele pe care le-am avut în sfera politică, în care am descoperit că omul bun este folosit numai pentru scopurile mârșave ale altora, mărturisesc că aproape am renunțat la ideea unui astfel de angajament public. Dar, recent, cei din partidul AUR Maramureș mi-au dat o rază de speranță. Facem și ne dorim să aducem, prin politică, o plusvaloare oamenilor care ne acreditează cu încrederea lor. Promit că îmi voi pune la dispoziția maramureșenilor toată forța împreună cu echipa AUR. Dorim să schimbăm fiecare colț al satelor și orașelor din Maramureș, să aducem un suflu nou și, mai ales, să aducem oamenilor speranță. Motivul pentru care am ales partidul AUR este unul atât de simplu: este partidul cu oameni în mijlocul cărora mă simt foarte bine și mă simt apreciat. Împreună cu Darius Pop, președintele AUR Maramureș și deputat ales al maramureșenilor, muncim la proiecte pentru fiecare comunitate în parte”, a declarat Costel Pîrvănoiu, vicepreședinte AUR Maramureș.

Acesta a mărturisit că are încredere în membrii AUR, o echipă plină de ”oameni de nădejde, profesioniști din varii domenii, cetățeni pe care te poți baza”. ”Proiectele și soluțiile noastre vizionare merită toată atenția maramureșenilor. Sistemul politic actual, limitat de interese partizane și structuri predefinite, trebuie să înceteze. Politica trebuie să acționeze în interesele tuturor oamenilor, tuturor maramureșenilor, nu doar în interesul unor privilegiați de funcții trecătoare. Astfel de schimbări pe care partidul AUR le aduce în România reprezintă o oportunitate. Avem nevoie de o guvernare, indiferent că e locală sau națională, care să fie transparentă și echitabilă. Aveți încredere în AUR. Prin colaborare și dialog, putem construi o societate în care nevoile și dorințele românilor chiar să fie o prioritate. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a adăugat Costel Pîrvănoiu.

Tot în cadrul conferinței de presă, Raul Cîmpian, vicepreședinte AUR Maramureș, a anunțat că partidul AUR a sesizat Curtea Constituțională privind ordonanța de comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica