CRUZIME. Bărbat din Seini, prins înainte de a omorî un câine al străzii

Un caz șocant a fost făcut public de către reprezentanții Adăpostului de câini Baia Mare. La ei a ajuns un cățel, salvat de la moarte. Se pare că este vorba de un maidanez, pe care un bărbat din Seini intenționa să-l omoare. Patrupedul, de foame, a intrat în curtea bărbatului, pentru a căuta ceva de mâncare. Din fericire, poliția animalelor a intervenit, a salvat viața câinelui, iar bărbatul s-a ales cu o amendă.

”Tocmai am fost contactați de echipajul de la Poliția Animalelor MM (cu care colaborăm de un an pentru diverse cazuri de maltratare și nesterilizare) în legătură cu acest băiețel talie mică spre medie. Povestea este una greu de înghițit… Un bărbat din Seini, azi la amiază, îl trăgea cu o sfoară după el, și îl spânzura cu ea. Vroia să ajungă cu el într-o zonă de pădure să îl omoare.

Este un cățel al străzii, hăituit de toți din zonă, și de foame a intrat în curtea acestui individ. Bărbatul a fost amendat și noi am preluat câinele. Este foarte cuminte, i-am pus ham și lesă, și a stat nemișcat în brațe. Încă tremură de frică. Căutăm adoptator pentru el, o curte în care să stea liber”, anunță reprezentanții adăpostului.

 

Ana-Maria HOJDA

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA