CUPA PRIMĂVERII. Polițiștii de frontieră s-au întrecut la turneul de minifotbal

Ieri, pe terenul sintetic din incinta ITPF Sighetu Marmației, a avut loc turneul de minifotbal ”CUPA Primăverii 2024”. La competiție au participat polițiști de frontieră de pe raza județului Maramureș: SPF Sarasău, SPF Sighetu Marmației, SPF Valea Vișeului, SPF Poienile de sub Munte, ITPF Sighetu Marmației, cadrele PFR aflate în rezervă și o echipă formată din ofițeri Frontex. În echipe au fost angrenați și elevii aflați în stagiu de pregătire în cadrul sectoarelor Poliției de Frontieră de pe raza aceluiași județ.

”Finala competiției s-a disputat între echipele din cadrul SPF Valea Vișeului și SPF Poienile de sub Munte, echipe care s-au calificat în finala, după ce au câștigat seminfinalele la loviturile de la 7 metri, în defavoarea echipelor ITPF Sighetu Marmației și SPF Sighetu Marmației. Câștigătoarea competiției a fost echipa SPF Valea Vișeului. Locul III a fost obținut de echipa ITPF Sighetu Marmației. În cadrul competiției, s-au decernat și următoarele titluri: cel mai bun golgheter – agent principal de poliție Cuth Cristian de la SPF Valea Vișeului, cel mai bun portar – agent șef de poliție Botizan Dumitru de la SPF Sighetu Marmației și cel mai bun jucător al turneului – agent-șef adjunct de poliție Bălan Vlad din cadrul Frontex”, transmite Poliția de Frontieră Sighetu Marmației.

Competiția a fost organizată cu spijinul Asociației Internaționale a Polițiștilor (IPA) – Regiunea 2 Maramureș, a Asociației Sportive „Tisa” și a Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – Biroul Teritorial al Poliției de Frontierã Maramureș, în colaborare cu ITPF Sighetu Marmației.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica