Cursul ”Părinți Salvatori” revine în Baia Mare

Cursul ”Părinți Salvatori”, de resuscitare, defibrilare în caz de stop cardio-respirator și salvare în caz de înec, ajunge din nou în Baia Mare, fiind destinat tuturor persoanelor adulte, nu doar părinților.

Întâlnirile vor avea loc în 16-17 februarie: o grupă de la ora 17:00 (joi) și o grupă de la ora 10:00 (vineri), iar adresa exactă va fi comunicată în următoarele zile persoanelor înscrise.

Susținut de Vasile Vlașin, fondator al Fundației ”Părinți Salvatori”, membru și instructor acreditat al Consiliului European de Resuscitare, cursul este structurat în trei module: modul teoretic – suport vital de bază (ultima ediție, Consiliul European de Resuscitare), modul emoțional – gestionarea reacțiilor psiho-emoționale, având în vedere că cel mai important moment al unei intervenții este depășirea șocului emoțional, modul practic – se exersează cu 18 manechine diferite (adulți, copii, sugari), veste de exercițiu, defibrilator automat (AED), simulator de victimă etc.

În valoare de 380 RON/ persoană, cursul este oferit fără taxă. Participanții au posibilitatea să facă o donație, pentru a susține costurile organizării cursului. Donația se poate face direct la curs, în numerar, pe bază de tabel centralizator al donațiilor sau online, cu cardul, la linkul securizat www.parintisalvatori.ro/doneaza/

mg
mg