Cursuri de educație pentru sănătate la Ponorâta

171 de adolescente și mame din Ponorâta au participat recent la cursurile de educație pentru sănătate livrate de specialiști în igienă feminină și educație perinatală.

”Cursurile de educație pentru sănătate au fost extrem de utile pentru adolescentele și mamele din Castelu și Ponorâta, mai ales că în familie nu discută aceste subiecte. 346 de participante (175 în Castelu și 171 în Coroieni) au venit cu deschidere și au aflat pe înțelesul lor informații noi despre corpul lor și despre îngrijirea copiilor”, informează Reality Check.

Cursurile au fost livrate de specialiștii în igienă feminină de la Asociația Pe Stop și de specialiștii în educație perinatală de la Asociația SAMAS – Sănătate pentru Mame și Sugari.

Cursurile derulate la Ponorâta au făcut parte din proiectul ”Împreună pentru un viitor mai bun la Coroieni”, derulat de Asociația Reality Check în parteneriat cu Primăria Comunei Coroieni, Fundația ”Noi Orizonturi” și Asociația ”Pe Stop”, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Ştirile de ultimă oră, disponibile pe email

Introdu adresa ta de e-mail pentru a primi stiri pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *