CURTUIUȘU MARE. Au început înscrierile pentru tabăra ”Rotacamp”

Au început înscrierile pentru tabăra de zi ”Rotacamp”, organizată de RotaKids Club Baia Mare, împreună cu YMCA Baia Mare. Activitățile vor avea loc între 22 și 26 iulie, la Centrul de echitație și Hipoterapie Curtuiușu Mare și sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani.

Participanții vor beneficia de transport zilnic pe ruta Baia Mare – Curtuiușu Mare și retur, prânz cald, gustări sănătoase, apă, materiale promoționale specifice taberei, activități precum: echitație, tiroliană, tir cu arcul și multe altele. Programul va fi de luni până vineri, cu plecare din Baia Mare la ora 9 și sosire la ora 18.

Prețuri: contribuție standard – 800 lei, contribuție socială* – 850-1.000 lei (*include toate serviciile aferente contribuției standard plus o donație suplimentară de minim 50 lei pentru fondul de burse sociale de participare oferite copiilor care aplică pentru acestea), contribuție family** – 750 lei/ copil (**include o reducere pentru frați/ surori, în cazul în care se înscriu cel puțin doi copii proveniți din aceeași familie).

Detalii cont bancar: cont IBAN RO: RO88BTRL02501205135306XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Baia Mare, titular cont: Asociația YMCA Baia Mare. Se va folosi mențiunea ”contribuție/ donație tabără, numele copilului participant, rotacamp”. Pentru a se confirma locul în tabăra, dovada plății se va trimite pe email la ymcabaiamare@gmail.com.

Termen limită pentru înscrieri și transferul contribuției pentru tabără este 8 iulie. Plata se va realiza doar prin transfer bancar. Nu se vor accepta înscrieri după termenul limită. Pentru informații suplimentare: ymcabaiamare@gmail.com/ WhatsApp: +44 7507399549  +40 745081802.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica