DARIUS POP, candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș: ”AUR reprezintă speranța pentru un viitor mai bun”

Cu gândul la ziua de duminică, 9 iunie, odată cu apropierea alegerilor atât de importante pentru viitorul României, deputatul Darius Pop, candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș, atrage atenția asupra importanței acestui moment crucial pentru destinul țării noastre.

”Suntem în fața unei alegeri esențiale. O alegere între un trecut marcat de corupție și un viitor plin de speranță, reprezentat de AUR. Este momentul să acționăm și să alegem. Să punem ștampila pe cele 5 buletine de vot! Trebuie să dăm o șansă reală schimbării! Astăzi, România este sub stăpânirea unei rețele corupte, asemănătoare cu cea din perioada fanariotă. În urmă cu 200 de ani, fanarioții își cumpărau domnia. Sub aceștia, se afla o armată de paraziți interesați să exploateze resursele naționale în beneficiul lor personal. Astăzi, avem datoria să nu lăsăm istoria să se repete. Trebuie să acționăm pentru a schimba această realitate”, punctează Darius Pop, candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Deputatul Darius Pop subliniază că AUR reprezintă speranța pentru un viitor mai bun.

”Avem nevoie de cei ce luptă pentru interesele națiunii române, pentru a face acest vis realitate. Este necesar să ne mobilizăm și să arătăm că suntem hotărâți să nu mai tolerăm corupția și incompetența care ne sufocă țara. Primarii din România, o mare parte dintre aceștia cu probleme penale și de integritate, au eșuat în îndeplinirea sarcinilor lor. În loc să construiască școli, grădinițe, policlinici și spitale, să asigure infrastructură rutieră sau rețele de apă și canalizare, aceștia au preferat să lase în urmă doar datorie publică și dezamăgire. Este timpul să punem capăt acestui cerc vicios și să cerem responsabilitate pentru fiecare leu cheltuit în numele nostru”, declară Darius Pop, candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Data de 9 iunie va fi o bătălie grea, dar depinde de fiecare dintre noi să ne mobilizăm și să-i convingem pe români, pe maramureșeni, să iasă la vot.

”Este șansa noastră de a învinge coaliția toxică care conduce România de 34 de ani și de a aduce schimbarea de care țara noastră are atâta nevoie”, atrage atenția Darius Pop, candidatul AUR la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

Maria Stoica
Maria Stoica