COSTEL PÎRVĂNOIU, candidatul AUR la funcția de PRIMAR al municipiului Baia Mare: ”Trebuie să știți că, împreună, suntem puternici și de temut!”

Dragi băimăreni,

Trăim vremuri în care ne-am pierdut speranța în aproapele nostru și este de înțeles să fim reticenți în a avea încredere în oameni. Dar cu toții aspirăm la o viață mai bună, mai sigură și liniște în fiecare casă. Visăm la un oraș curat, cu locuri de muncă plătite bine, cu școli moderne și trafic degajat.

O dată la patru ani avem șansa schimbării prin vot! Este ocazia de a ne exprima speranța ori nemulțumirea. Acest exercițiu democratic e forța noastră, puterea de a influența lumea în care trăim.

În această campanie am adus în fața dumneavoastră un program de guvernare locală adaptat la nevoile băimărenilor. La fel ca și mine, sunteți conștienți că alegerile locale de duminică, 9 iunie 2024, sunt decisive pentru buna redirecționare a comunității noastre.

AUR vine în fața băimărenilor cu soluții concrete și o viziune realistă. Acestea includ revitalizarea economică prin crearea unui parc industrial și atragerea de parteneriate public-private, investiții masive în educație și sănătate, modernizarea infrastructurii rutiere și implementarea energiilor regenerabile pentru protecția mediului. Totodată, programul prevede măsuri pentru sprijinirea tinerilor antreprenori, dezvoltarea de centre comunitare moderne și protejarea patrimoniului cultural al orașului nostru.

Primiți această scrisoare ca pe o rugăminte, căci, altminteri, cei care nu pot distinge binele de rău ne pot influența viețile copiilor și viitorul nostru comun. Mulți, prea mulți dintre noi, spun dezamăgiți: „Nu merg să votez pentru că un vot nu contează!”. Trebuie să știți că, împreună, suntem puternici și de temut!

Sunt Costel Pîrvănoiu și îmi doresc să lucrez împreună cu voi în următorii patru ani pentru a demonstra că putem reuși! Putem construi un oraș prosper, modern, european!

Vă aștept pe fiecare dintre voi la secțiile de votare din Baia Mare pentru a vota cu cel sau cei în care aveți încredere că vă vor reprezenta cu adevărat interesele!

Împreună pentru Baia Mare!

Cu respect și speranță,

Costel PÎRVĂNOIU,

candidatul AUR la funcția de primar al municipiului Baia Mare

 

Comandat de AUR Maramureș, cod mandatar financiar: 21240330

Maria Stoica
Maria Stoica