DE PAȘTE. Concertul aniversar al Paulei Seling, la TVR

În zile de mare sărbătoare, TVR 1 oferă un regal muzical: concertul aniversar „Paula Seling – 25 de ani”. Difuzat în două părți, pe 5 și 6 mai, începând cu ora 18, acest eveniment de excepție aduce publicului cele mai îndrăgite creații muzicale ale artistei, într-o inedită interpretare, anunță TVR.

„Am sentimentul că m-am pregătit 25 de ani pentru acest moment al vieții și carierei mele. Am cântat ca și cum nu exista ziua de mâine. Am dăruit toată inima mea alături de artiștii invitați care îmi sunt și prieteni de o viaţă! Mă bucur enorm că prima televiziune a vieții și a carierei mele, TVR 1, este cea care va marca trecerea primului sfert de secol al carierei mele prin difuzarea acestui magic concert susținut pe scena Palatului Național Chișinău”, mărturiseşte Paula Seling.

De Paşti, pe 5 şi 6 mai, de la ora 18, ne bucurăm cu toţii de acest concert aniversar al artistei.

Potrivit TVR, talentata interpretă cu voce de aur are ca invitați unii dintre cei mai apreciaţi artişti din România şi Republica Moldova: „Alături de mine, pe scenă, au fost Orchestra Lăutarii, dirijată de Nicolae Botgros, orchestra Angry Band și Camerata Chișinău și cei mai dragi interpreți, care îmi sunt și prieteni buni, de o viață”, spune ea. Îi vor aduce calde urări, aşadar, Monica Anghel, Marcel Pavel, AMI (Andreea Moldovan), Ionuț Fulea, Brio Sonores, Pasha Parfeni, Vladimir Fotescu și Ion Paladi.

Maria STOICA

Maria Stoica
Maria Stoica