DEPUTATUL BRIAN CRISTIAN: “M-am luptat pentru creșterea calității serviciilor oferite cetățenilor”

Deputatul USR de Maramureș, Brian Cristian, a participat, de curând, în capitală, la un eveniment organizat de “Cetățenii activi pentru servicii publice de calitate la nivel local” (un proiectul este derulat de Societatea Academică din România, în parteneriat cu Asociația Act For Tomorrow și Vellenes Fellesorganisasjon).

Brian Cristian: “De la începutul mandatului m-am luptat pentru creșterea calității serviciilor oferite cetățenilor. Tocmai de aceea am acceptat invitația de la Cetățeni activi pentru servicii publice de calitate la nivel local. În cadrul evenimentului am vorbit despre proiectele și inițitivele pe care le-am avut pentru o educație de calitate.

Tot aici am aflat și despre rezultatele studiului lor care analizează următorii indicatori: Asigurarea cheltuielilor pentru investiții în școli, precum și pentru reparații capitale și consolidări; Asigurarea pazei unităților de învățământ; Respectarea dreptului la burse școlare al elevilor; Accesul la asistență medicală în școli; Alocarea de subvenții pentru internate și cantine școlare; Accesibilizarea insittuțiilor de învățământ pentru elevii cu dizabilități locomotorii”.

GlasulMM
GlasulMM