DISPERAT. Bărbat în toată firea ar fi furat jucăria unui copil

Un bărbat în toată firea este suspectat de furtul unei mașinuțe electrice, în Zalău. Acesta ar fi sustras jucăria în momentul în care a fost lăsată nesupravegheată. Polițiștii au găsit-o însă și au restituit-o proprietarului.

”Joi, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un bărbat de 25 de ani, din comuna sălăjeană Buciumi, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Polițiștii de investigații criminale îl bănuiesc pe acesta că, la 29 martie a.c., în jurul orei 13.30, ar fi sustras o mașinuță electrică pentru copii, lăsată nesupravegheată în fața unui imobil de pe strada Pârâului din municipiul Zalău, cauzând un prejudiciu estimat la 1.500 de lei. Polițiștii sălăjeni au recuperat prejudiciul și l-au restituit proprietarului”, au precizat oficialii IPJ Sălaj.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Ana-Maria HOJDA

Ana Maria Hojda
Ana Maria Hojda