DN 19 SATU MARE-SIGHETU MARMAȚIEI – Accident cu trei mașini implicate

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 19 Satu Mare-Sighetu Marmației, în zona localității Ciuperceni, județul Satu Mare, s-a produs un accident rutier între un autotren, o autoutilitară și un autoturism, soldat cu rănirea unei persoane, găsită încarcerată. Primul ajutor a fost dat de doi pompieri ieșiți din tură.

„Pompierii militari au acţionat pentru extragerea bărbatului, în stare de conştienţă, în vârstă de aproximativ 20 de ani, concomitent cu predarea acestuia la echipajele medicale. Totodată, altor 4 persoane implicate în accident li s-a acordat asistenţa medicală la faţa locului, fiind transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare, pentru investigaţii suplimentare, informează ISU Satu Mare.

Înaintea sosirii echipajelor de intervenţie, la faţa locului au intervenit sg. maj. Iuhazs David si plt. adj. Rotar Sorin, pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti-Oaş, care se îndreptau către domiciliu din tura de serviciu. Aceştia au procedat la asigurarea măsurilor PSI, deconectarea bornelor de la autoturisme, făcând totodată un triaj al victimelor şi punându-le în poziţia de siguranţă până la sosirea echipajelor medicale, precizează ISU Satu Mare.

Mihai ROMAN

credit foto ISU Satu Mare

cm
cm