DN18. O șoferiță de 18 ani și-a distrus mașina în Berbești

Polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați, azi, 22 martie, printr-un apel la 112, despre producerea unui accident rutier în localitatea Berbești. IPJ Maramureș precizează că în urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o tânără de 18 din Giulești, aflată la volanul unui autoturism pe DN 18, condus dinspre municipiul Sighetu Marmației înspre municipiul Baia Mare, a părăsit partea carosabilă prin dreapta și a pătruns în șanțul consolidat din beton pentru colectarea apei pluviale, oprindu-se în capătul de pod.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței de 18 ani, dar și a unei alte tinere, tot de 18 ani, din Botiza, aflată în dreapta șoferului.

„Din cauza leziunilor suferite, conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, dar, ambele victime au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar șoferului i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Maramureș.

FOTO Incidente/Accidente/Radare/Baia Mare/facebook

Marcel ȘERBAN

dh
dh