PRIMARUL DUMITRU MARINESCU. Care sunt proiectele anului 2024, în Tăuții Măgherăuș

Administrația publică a orașului Tăuții Măgherăuș are numeroase proiecte de dezvoltare pe rol pentru 2024. Edilul Dumitru Marinescu a prezentat pe scurt care sunt principalele investiții care se vor desfășura pe parcursul acestui an.

În primul rând, vorbim de un ansamblu de locuințe sociale pentru tinerii din localitatea Nistru oraș Tăuții-Măgherăuș, proiect finanțat prin PNRR în valoare de 19.500.000 lei. De asemenea se are în vedere și  înființarea și dotarea unui centru de colectare prin aport voluntar în orașul Tăuții-Măgherăuș, proiect finanțat prin PNRR, în valoare de 4.700.000 lei.

Un alt proiect se referă la dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Liceului Tehnologic Traian Vuia Tăuții-Măgherăuș, proiect finanțat prin PNRR, în valoare de 2.800.000 lei. Conducerea primăriei dorește și creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public în orașul Tăuții-Măgherăuș, printr-un proiect finanțat prin AFM, în valoare de 3.800.000 lei.

Nu în ultimul rând, în Tăuții Măgherăuș vor fi realizate stații de reîncărcare pentru vehicule electrice, proiect finanțat prin AFM, în valoare de 1.000.000 lei.

 

Ana-Maria HOJDA

(P)

Ana-Maria HOJDA
Ana-Maria HOJDA